31 Ocak 2013 Perşembe

Film Yorumları #3 - Grown Ups/Büyükler


Bugün size bir Adam Sandler filminden bahsetmek istiyorum. Birbirlerini uzun zamandır görmemiş beş çocukluk arkadaşı, 30 yıl sonra koçlarının cenaze töreni için doğdukları kasabada bir araya geliyorlar. 30 yıl önce koçlarıyla şampiyonluk kutlamalarını yaptıkları göl evinde aileleriyle bir hafta sonunu geçiriyorlar. 


Ünlülerin menajerliğini yapan Lenny (Adam Sandler) bu hafta sonunun video oyunlarından dolayı evden çıkmayan çocuklarına iyi geleceğini düşünüyor ve onların doğayı, eğlenceyi keşfetmesini sağlamaya çalışıyor. Onun eşi Roxanne rolünde Salma Hayek'i görüyoruz. Rob (Rob Schneider) kendinden çok büyük Gloria ile evli ve bundan dolayı arkadaşları çok kez dalga geçiyor onunla :)


Kurt (Chris Rock) bir ev erkeği :) Hamile eşi çalışıyor ve o da ev işleriyle yemek yapmakla ilgileniyor. Kimsenin sevmediği yemekler :) Eric (Kevin James) en sevdiğim karakterlerdendi. Filmin başında havuzu yıkması oldukça komikti :) 4 yaşındaki oğlunun hala sütten kesilmemiş oluşu ve bu olayla ilgili diyaloglar sizleri de çok güldürecek.


Marcus (David Spade) ise grup içerisindeki tek bekar erkek. Fazlasıyla çapkın bu yüzden Rob güzel kızlarını ondan korumaya çalışıyor sürekli :)


Öteki Adam Sandler filmlerinin yanında biraz sönük kalsa da filmin her ayrıntısı güzel düşünülmüştü ve epey güldürücüydü. Başlarda belki biraz sıkıcı gelebilir ancak sonrası gayet güzel ilerliyor. Canınız hafta sonu eğlenceli bir şeyler izlemek istediğinde bu filmi izleyebilirsiniz. Eğleneceğinize eminim :)

İyi günler dilerim :)

Hiç yorum yok: